Helyi közélet

2011.09.06. 12:29

Fellép a vadplakátolás ellen a miskolci önkormányzat

Új fejezetet indított a kültéri reklámozásban a Mikom Nonprofit Kft., a céghez január elsejétől tartozik ez a feladat.

Új fejezetet indított a kültéri reklámozásban a Mikom Nonprofit Kft., a céghez január elsejétől tartozik ez a feladat. Mint Orosz Gábor, a kft. ügyvezetője igazgatója kedd délelőtti sajtótájékoztatóján elmondta, vadplakátokkal van tele a város, az engedély nélküli plakátok ellen hadjáratot indítottak. Szeptember elsejével elkezdték ezeknek a plakátoknak az eltávolítását, becslésük szerint egy tonnányit szednek le, és szállíttatnak el.

A MIKOM Kft. még az év elején tárgyalásokba kezdett a legnagyobb vadplakátolókkal, és sikerült velük megállapodni, ezentúl térítési díj ellenében tehetik ki a plakátjaikat, nő a szankcionálás összege, és növekszik az ellenőrzések száma is. Bővítetik a legális reklámlehetőségeket, frekventáltabb helyre helyezik a korábbiakat rossz helyen lévőket.

Hogy milyen lépéseket terveznek, mekkora plusz bevételt várnak, mekkora bevételtől estek el azzal, hogy korábban nem tartották be a szabályokat, hamarosan beszámolunk.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában