Helyi közélet

2011.09.18. 13:18

Belügyminiszteri elismerés

Budapest-Domaháza -Kissikátor : Czene Istvánné,a Domaháza-Kissikátor Körjegyzőség köztisztviselője,a kissikátori önkormányzat hivatalának pénzügyi főmunkatársa negyven év munkaviszony után a közelmúltban nyugdíjba vonult.

Budapest-Domaháza -Kissikátor : Czene Istvánné,a Domaháza-Kissikátor Körjegyzőség köztisztviselője,a kissikátori önkormányzat hivatalának pénzügyi főmunkatársa negyven év munkaviszony után a közelmúltban nyugdíjba vonult. Ebből az alkalomból a Belügyminisztériumban dr. Pintér Sándor belügyminisztertől átvehette a Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozatát.

A kitüntetett Czene Istvánné négy évtizeden át dolgozott a helyi közigazgatásban, s még más területen is tevékenykedett,de a legtöbb szakmai tapasztalatot az adóigazgatásban és a pénzügyi-gazdasági területen szerezte.

- Nagyon meglepett,amikor megkaptam az értesítést a minisztériumból- mondja mosolyogva- ugyanis Kocsik László Csaba polgármester úr és Schlögl Zoltánné körjegyző asszony titokban tartotta azt,hogy felterjesztettek erre a rangos elismerésre. Megvallom különösen meghatódtam,amikor a miniszter úr egy szál rózsa kiséretében átnyújtotta a kitüntetést s azt éreztem: elismerték azt a negyven esztendőt,amit az állam szolgálatában eltöltöttem.

Kerékgyártó Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában