Helyi közélet

2011.08.18. 09:33

Különdíj a virtuskodó arnótiaknak

Arnót - A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége Elnökségének különdíjában részesült az arnóti önkormányzat csapata a Fejér megyei Perkátán megrendezett virtusvetélkedő országos döntőjében – mondta el a csapat vezetője, az önkormányzat kultúrfelelőse, Horváth Judit.

Arnót - A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége Elnökségének különdíjában részesült az arnóti önkormányzat csapata a Fejér megyei Perkátán megrendezett virtusvetélkedő országos döntőjében – mondta el a csapat vezetője, az önkormányzat kultúrfelelőse, Horváth Judit.Az országos megmérettetéshez való jogot a Sajópálfalán június 3-án megrendezett regionális elődöntőben való helyezése alapján vívta ki a 16 arnóti hölgy és férfiú.  A jó hangulatú, könnyűzenei koncertekkel, színpadi fellépőkkel, tűzijátékkal gazdagított rendezvényen népies, ügyességi, erőnléti versenyszámok szerepeltek a programban. A hazánk minden szegletéből érkezett, összesen 29 csapat egyebek mellett szalmabála-görgetésben, tejeskanna-cipelésben, petrencésrúd-tartásban, gumicsizma-hajításban, kamionhúzásban mérte össze erejét. Megyénkből Arnót mellett Sajósenye csapata is részt vett a rendezvényen, a saját település kategóriája (500 fő alatti) első helyezését érte el. 

Valószínűleg jövő év május 1-jén Arnóton a helyi önkormányzat rendezi meg nyolc Miskolc melletti település látványos virtusvetélkedőjét.

- BOON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában