Helyi közélet

2011.08.04. 13:31

Járdafelújítás Mezőkövesden

Mezőkövesd - Több járdát újítottak fel Mezőkövesden az elmúlt hetekben. Mindemellett a Gimnázium előtt is kialakították a díszburkolatot.

Mezőkövesd - Több járdát újítottak fel Mezőkövesden az elmúlt hetekben. Mindemellett a Gimnázium előtt is kialakították a díszburkolatot.A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a 2011-es esztendő költségvetésében is elkülönített forrás van a település járdáinak korszerűsítésére. Az első félév során már számos munka megvalósult. Így július végéig elkészült a Lövői, a Dózsa György, a Széchenyi, a Budai Nagy Antal, a Magdolna úti, valamint a Szent Imre tagiskola előtti járdák egyes szakaszainak javítási, felújítási munkálatai. Emellett felújították a Nagy Pál úti buszmegállót is.

Az Önkormányzat ebben az évben eddig már mintegy 10 millió forintot költött az útfelületek korszerűsítésére.

Folyamatban van a Pipacs utcában és a Mártírok utcában lévő sétálófelület burkolatának javítása is.

A későbbiekben tervezik a Veréb és a Varjú utca csatlakozásánál lévő terület, az Ifjúság úti járda karbantartását, valamint a Tavasz-köz aszfaltozását is.

Külön szerződés keretében kap új díszburkolatot a Gimnázium előtti terület mintegy 800 m2-es területen, amelynek összértéke eléri a 6 millió forintot.

- M. Zs. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában