Helyi közélet

2011.07.22. 13:28

Vérét adta a kerékpárért

Mezőcsát - Egy Mezőcsáton élő idős hölgy tárcsázta a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletének számát július 17-én a reggeli órákban. A bejelentése szerint az elmúlt éjszaka folyamán a lakóházához tartozó melléképületből ismeretlen személy eltulajdonította a kerékpárját.

Mezőcsát - Egy Mezőcsáton élő idős hölgy tárcsázta a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletének számát július 17-én a reggeli órákban. A bejelentése szerint az elmúlt éjszaka folyamán a lakóházához tartozó melléképületből ismeretlen személy eltulajdonította a kerékpárját.A sértett a szóban forgó napon észlelte, hogy idegen járt a portáján, majd a melléképület környékét ellenőrizve azt tapasztalta, hogy annak ablakát betörték, bent már csak a kerékpár hűlt helyét találta.

A kiérkező rendőrök a bűncselekmény helyszínét megtekintve, annak környezetében vérgyanús nyomokat találtak, amelyet feltehetően az elkövető hagyott maga után. A járőrök által lefolytatott adatgyűjtés során látótérbe került egy helyi illetőségű férfi, akit éppen az éjszaka folyamán láttak el az orvosi ügyeleten, kézfejsérülés miatt.

A forró nyomos szolgálatot teljesítő nyomozók a házkutatás folyamán megtalálták a férfi cipőjét, melyen szintén vérgyanús szennyeződés éktelenkedett. A vélt elkövetőt előállították a Mezőcsáti Rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Beszámolt arról, hogy a jogsértést megelőzően nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott.

Egy hirtelen jött gondolat eredménye volt a lopás, miközben a kezét is elvágta.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást az elkövetővel szemben.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában