Helyi közélet

2011.07.15. 10:39

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Miskolc - Miskolcon a Nagyváthy utcában személyi sérüléses közlekedési baleset történt július 7-én a reggeli órákban.

Miskolc - Miskolcon a Nagyváthy utcában személyi sérüléses közlekedési baleset történt július 7-én a reggeli órákban.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves rudabányai férfi vezette Suzuki személygépkocsiját. Haladása során a Nagyváthy úton az Avas irányába közlekedve figyelmen kívül hagyta a kereszteződésben lévő "Állj, elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát. A kereszteződésbe behaladva nem biztosított elhaladási elsőbbséget, a neki jobb oldalról az egyirányú Nagy Sándor útról érkező és egyenesen a Meggyesalja úton tovább haladni szándékozó ismeretlen személy által vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű, Suzuki Swift típusú személygépkocsi részére, melynek következtében összeütköztek. Az ütközést követően az ismeretlen Suzuki Swift vezetője megállás és adatai hátrahagyása nélkül a Meggyesalja úton a belváros irányába elhajtott. A baleset során rudabányai sofőr mellett ülő 18 éves fiatalember könnyebben megsérült.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), telefonon a 06-46/514-511 24-43-as melléken, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában