Helyi közélet

2011.07.19. 13:12

Megölte lányát és magával is végzett egy ózdi asszony

Ózd - Valószínűleg megmérgezte gyámság alatt lévő lányát, és öngyilkosságot követett el egy ózdi asszony a közelmúltban – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Ózd - Valószínűleg megmérgezte gyámság alatt lévő lányát, és öngyilkosságot követett el egy ózdi asszony a közelmúltban – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.Gyógyszert, vegyszert adott be a gyámság alatt lévő lányának majd önmagát is megmérgezte.  Az 56 éves ózdi asszony egyedül élt a gyámsága alatt lévő, 37 éves lányával, akinek valószínűleg e hónap 14-én gyógyszereket adott be, és vegyszert itatott. Az anya maga is elfogyasztotta a tablettákat és a mérget.

A lány kórházba szállítását követően, másnap életét vesztette, de édesanyja sem volt kihallgatható állapotban, végül kedden ő is elhunyt. A rendőség emberölés bűntettének megalapozott gyanújával indított eljárást, szakértők bevonásával próbálják tisztázni a kettős haláleset körülményeit.

- ÉM-SZP -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában