Helyi közélet

2011.07.01. 09:20

Megkérdeztük: Rendőrként mennyire látja biztosnak a karrierjét?

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola friss végzőseit kérdeztük.

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola friss végzőseit kérdeztük.„A folyamatos fejlődés és előmenetel szempontjából a rendőrség a legjobb választás, itt mindez biztosítva van. Most a készenlétiekhez kerülök, de a terveim között szerepel a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése”, mondta Berki Róbert.

„Hosszú távon gondolkodom a rendőrségben. Most még megszerzem a polgári – testnevelő tanári – diplomámat, aztán elvégzem az RTF-et. Addig szeretném mindenféle beosztásban kipróbálni magam”, felelte Makai Lajos Gábor.

„Úgy gondolom, a rendőrség biztosítja számomra azt az életpályát, amit elképzeltem magamnak. Néhány év múlva én is szeretné elvégezni a rendőrtisztit”, felelte Bencsik Gábor.

„Azt látom, hogy kemény, kitartó munkával itt folyamatosan előre lehet lépni. Most még egyetemre járok, ha minden jól megy, két év múlva megszerzem a jogi diplomámat, aztán meglátjuk, milyen beosztásba kerülök”, válaszolta Kis Marianna.

„A rendőrségnél képzelem el a jövőmet. Igyekszem helytállni az aktuális beosztásomban, később pedig el szeretném végezni a főiskolát. Hosszú távon a közbiztonság terén képzelem el a jövőmet”, válaszolta Elek István.

„Édesapám azt mondta, ez egy nyugdíjas állás – ezért is jelentkeztem ide. Rendőrre mindig szükség lesz, és ameddig lehetséges, ezt szeretném csinálni. A főiskola elvégzése is a terveim között szerepel, aztán a közlekedésrendészet területén képzelem el a jövőmet, mondjuk osztályvezetőként”, válaszolta Stadler Krisztián.

Miskolc - Már márciusban felesküdtek, most csak az iskolától búcsúztak a fiatal rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában