Helyi közélet

2011.07.28. 16:59

Készíts saját saját zenekart Facebookon!

Újabb őrület hódít a legnépszerűbb közösségi oldalon, ahol néhány lépéssel most neked is saját zenekarod lehet, szőröstől-bőröstől albumostól.

Újabb őrület hódít a legnépszerűbb közösségi oldalon, ahol néhány lépéssel most neked is saját zenekarod lehet, szőröstől-bőröstől albumostól.

A körlevél, amely az utóbbi időben az arcképoldalon kering arról szól, miként készíthetsz fantomzenekart és hozzá passzoló albumot magadnak. A jópofa kezdeményezést már eddig is sokan osztották meg és követték, amelyből roppant érdekes dolgok sültek ki.

Lássuk, miként hozhatunk létre magunknak kamuzenekart!

  • Menj az angol Wikipédiára, kérj egy random szócikket. A cikk címe lesz az új zenekarod neve!
  • Menj a quotationspage.com-ra, itt is random. A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az első album címe!
  • Következő megálló: flickr.com. Explore... A harmadik kép, bármi is az, az lesz az album borítója!
  • Painttel vagy akármivel készítsd el a borítót!
  • Linkeld be a kész képet!
  • Ha bárki kedvet kapott a mókázáshoz, rajta, készítsünk fantomzenekart! A legjobb alkotásokat pedig küldjék el bátran szerkesztőségünknek!


    Plankingelj, fotózz és nyerj egy óriáspizzát a HAON planking-versenyén! Nézd meg, hogy eddig milyen képek érkeztek szerkesztőségünkbe és ha kedvet érzel hozzá, akkor még nem késtél le a jelentkezésről…

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában