Helyi közélet

2011.07.15. 11:12

Felújították Hernádcéce polgármesteri hivatalát

Hernádcéce Község Önkormányzata 8.459.975 Ft uniós támogatást nyert az Észak–Magyarországi Regionális Operatív Program Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) című pályázati kiírásán.

Hernádcéce Község Önkormányzata 8.459.975 Ft uniós támogatást nyert az Észak–Magyarországi Regionális Operatív Program Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) című pályázati kiírásán.A beruházás keretében a polgármesteri hivatal és művelődési ház belső felújítása, valamint 3 belterületi út bővítése valósult meg 2011.05.02.-2011.06.27. között a SHWAK TEAM KFT. kivitelezésében.

Hernádcécén az ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0078 azonosítószámú pályázat keretében a polgármesteri hivatal épületében található volt posta helyiségében internetes terem és könyvtár, a volt raktárhelyiség egy részéből mozgáskorlátozott WC és mosdó helyiség került kialakításra. A program részét képezte a belső válaszfalajtók, a régi linóleum burkolás mázas kerámiára történő cseréje, valamint a hivatal belső újrafestése. A projekt részeként 116 méter új belterületi út épült meg az Alkotmány, Árpád és Petőfi utcák szilárd burkolatának bővítésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában