Helyi közélet

2011.07.22. 13:43

Elkészült a szakértői vélemény

Putnok - Mint ahogyan hírt adtunk róla: 2011. július 20-án este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.

Putnok - Mint ahogyan hírt adtunk róla: 2011. július 20-án este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.Elmondása szerint számára beazonosíthatatlan irányból két dörrenést hallott, illetve két apró lyukat talált kerítésének pozdorjából készült kapuján.

A Rendőrség a helyszínen és annak környezetében rendkívül részletes és mindenre kiterjedő szemlét folytatott és sor került több tanú kihallgatására is.

A helyszíni szemle elsődleges megállapításai mellett soron kívül megtörtént a szakértői vizsgálat annak tisztázása érdekében, hogy a kapun lévő elváltozások hogyan keletkeztek.

Az elkészült szakértői vélemény alapján kijelenthető, hogy: A kapun lévő két sérülést NEM lőfegyverből kilőtt lövedékek okozhatták.

A rendőrség emellett továbbra is vizsgálja a hanghatások eredetét, amelyek riadalmat okoztak.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Putnok - Két lövést adott le valaki egy Putnok belvárosában lévő ház kapujára szerdán este, nem sokkal este hét óra után – állítják a házban lakók, akik meg vannak róla győződve, hogy cigányságuk miatt lőtt be hozzájuk valaki.


Putnok – tegnap este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.


Miskolc (MTI) – A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez a Borsod megyei Putnokon, ahonnan szerda este két feltételezett lövésről tettek bejelentést.


Budapest  (MTI) – Szerda este lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján a Borsod megyei Putnokon; a támadásnak nincs sebesültje – ismerteti az index.hu. Az MTI információi szerint rendőrök keresik a lövedékeket a helyszínen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában