Helyi közélet

2011.07.13. 15:09

A Miskolci Majorette Együttes ismét tündökölt

A Miskolci Majorette Együttes Senior csapata 2011. július 10-én, Hajdúszoboszlón, a III. Országos Mazsorettversenyen a Senior Baton „A” összetett versenyben II. helyezést ért el.

A Miskolci Majorette Együttes Senior csapata 2011. július 10-én, Hajdúszoboszlón, a III. Országos Mazsorettversenyen a Senior Baton „A” összetett versenyben II. helyezést ért el.Az elért eredményt különösen értékessé teszi, hogy két olyan csoportot is maguk mögé utasítottak a miskolci lányok, akik a Magyar Bajnokságon előttük végeztek és kijutottak az Európa Bajnokságra.

A csoport tagjai az utóbbi hónapokban megfeszített munkával készültek a versenyre, a kiváló eredmény a fiatalok kitartásának, a tréner, Grán Orsolya szakmai munkájának, a Miskolci Kulturális Központ Ifjúsági és Szabadidő Ház támogatásának köszönhető.

Reméljük, hogy az újabb siker hatására egyre több miskolci és környékbeli fiatal lány kap kedvet és csatlakozik az Ifjúsági és Szabadidő Házban működő majorette csoportokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában