Helyi közélet

2011.06.26. 11:29

Hétfőtől öt napig nem lesz melegvíz az Avason és a belvárosban

<p>Miskolc - A távhőszolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit a melegvízmérő-óra érzékel és megmér, így indokolatlan többletköltséget okozhat - tájékoztatta portálunkat A MIHŐ Kft.&nbsp;</p>

Miskolc egyes városrészeire kiterjedő, karbantartási célú hőszolgáltatási üzemszüneteket az alábbiak szerint tervezik.

 

Terület

Karbantartás tervezett kezdete 

Karbantartás tervezett vége 

Üzemszüneti napok száma 

Avas - Belváros 

2011. június 27. 00.00 órától 

2011. július 01. 24.00 óráig 

5

Bulgárföld

2011. július 06 00.00 órától 

2011. július 06. 24.00 óráig 

1

 A Diósgyőr lakótelep vonatkozásában a távhőszolgáltatási üzemszünet időpontját a Zöld Nyíl villamospálya projekt kivitelezési munkálatai befolyásolják, ezért annak időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az épületen belüli fűtési rendszer az üzemszünet ideje alatt is feltöltött állapotban van, ezért ebben az időszakban a belső rendszeren (pl. radiátorcsere) nem végezhető.

A távhőszolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit a melegvízmérő-óra érzékel és megmér, így indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk a nagyleállás ideje alatt a melegvízmérő-óra előtt az elzáró szerelvény lezárását - tájékoztatta portálunkat a MIHŐ Kft.

- IM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában