Helyi közélet

2011.06.08. 11:42

Hajnali betörők, éber rendőrök Sajószentpéteren

<p>Kazincbarcika , Sajószentpéter -&nbsp;Sajószentpéteren a rendőrök a hajnali órákban vontak ellenőrzés alá két férfit és egy nőt, akik különböző használati eszközöket cipeltek, például fűnyírót. Mint utóbb kiderült nem éjszakai fűnyíráshoz készülődtek.</p>

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei június 8-án hajnali egy óra környékén ellenőrzés alá vontak két férfit és egy nőt. A csapat tagjai ugyanis fűnyírót, rotációs kapát, gázpalackot akartak elrejteni egy sajószentpéteri ingatlan fészerében.

A rendőrök kérdésére az elkövetők hamar „megtörtek” és beismerték, hogy a használati tárgyakat korábban lopták egy helyi pincéből.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított elkövetőkkel szemben a hatóság lopás miatt indított nyomozást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni. A két felnőtt korú elkövetővel szemben kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárás indult, mivel harmadik társuk még nem töltötte be a 18. életévét.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -


Miskolc (MTI) - Engedély nélküli horgászokat, halászokat ért tetten a horgászkommandónak elnevezett rendőri csapat a múlt hétvégi razziája keretében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - tájékoztatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Miskolc - Információink szerint nemrégiben egy Miskolc környéki településen egy fiatalkorú, egy ugyancsak fiatalkorú társát arra kényszerítette, hogy adja át neki iskolatejét. A fiatal "tejes ember" azóta előzetesben csücsül.

Miskolc - Egy 31 éves miskolci férfi a Középszer utcán lévő kisbolt raktárában „leltározott” a hajnali órákban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában