Helyi közélet

2011.06.27. 12:25

Csípésektől hunyt el egy vadász Borsodban

<p>Encs - Az elsődleges információk szerint lódarázs csípte meg azt a vadászt, aki a pamlényi erdőben életét vesztette.</p>

Vasárnap, június 26-án két vadász magaslest ment rendbe hozni egy pamlényi erdőrészre. Egyikük a szerszámos ládával fölment, de szinte azonnal szólt társának, hogy ne menjen utána, mert nagyon sok fönt a méh. Miután lejött a létrán, társa fölment a szerszámos ládáért, de eközben egy ponyvával védte testét. Mire azonban újra leért a szerszámokkal, 64 éves barátja eszméletét vesztette. Ekkor a férfi telefonon kért segítséget és mivel a mentőhelikopter az erdő közepén nem tudott leszállni, elé vitte autóval eszméletlen társát. A mentősök azonban már nem tudtak segíteni a 64 éves férfin, aki a helyszínen elhalálozott. Az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján a vadászt lódarazsak csíphették meg és a csípések következtében vesztette életét.

A haláleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Miskolc  (MTI) - Méhcsípés okozta egy vadász halálát vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pamlény térségében - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában