Helyi közélet

2011.06.21. 15:14

35 új munkahely létesül Polgáron

<p>Polgár -&nbsp;Az ipari parkban felépített új üzemcsarnokot a Jabil Circuit vette bérbe.</p>

A Polgári Ipari Parkot működtető Polgár Invest Kft. 612 millió forintos infrastruktúra-fejlesztő pályázat keretében jelentősen fejlesztette a területet, ahol hamarosan új munkahelyek is létrejönnek.

A Napló értesülései szerint az ipari parkban most felépült, 4 ezer 300 négyzetméteres üzemcsarnokot vette bérbe a Jabil Circuit nevű vállalkozás (mely egyébként ezekben a hetekben ezer fővel növeli a tiszaújvárosi dolgozói számát), és egyelőre 35 embernek ad munkát a hajdú-bihari kisvárosban.

- Az induló létszám egy része Tiszaújvárosból jár majd át Polgárra, a többieket pedig helyben vettük fel - erősítette meg információnkat Kiss Eszter, a Jabil szóvivője.

Varga Anita, a Polgár Invest sajtóreferense mindezt azzal egészítette ki, hogy az említett pályázat keretében tavasszal bevezették a területre az ipari vasutat, valamint felújították a park úthálózatát, a második ütem részeként pedig elkészült az üzemcsarnok, amit a Jabil bérel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában