Helyi közélet

2011.02.08. 10:04

Öt autó ütközött a ködben Borsodban

<p>Miskolc - A 3-as számú főúton, az ongaújfalui elágazásnál öt autó ütközött, hétfőn, január 7-én 17.40 órakor, melynek következtében nyolcan megsérültek.</p>

Elsődleges információk szerint a 3. számú főúton  Szikszó irányából Miskolc felé közlekedett Mercedes személygépkocsijával egy 25 éves nyírkátai férfi. Feltehetően nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, minek következtében az ongaújfalui elágazás előtt közvetlen a kanyarodó sávban járműve bal elejével, nekiütközött az előtte haladó Peugeot tehergépkocsi bal hátuljának. A Mercedes ezután az úttest menet iránya szerinti jobb oldalán lévő füves vízelvezető árokba sodródott. A teherautó a koccanást követően átsodródott az úttest menet iránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol ütközött egy szemből érkező Seat személygépkocsival. Ezt követően még a szintén szemből érkező és a Seat mögött közlekedő Renault személygépkocsi is a teherautó oldalának csapódott. Ezek után a harmadik, szintén szemből érkező Toyota személyautó az előzőleg balesetet szenvedett Renault bal első oldalsórészének ütközött.

A baleset során a járművekben utazók közül nyolcan megsérültek. Az elsődleges információk szerint 3 gyermek és egy felnőtt könnyebb, még négy felnőtt súlyos sérüléseket szenvedett. Az útszakasz a baleset helyszínén annak megtörténtét követően 17.50 órától, 21.25 óráig le volt zárva. A forgalom rendőri irányítás mellett terelőúton haladt.

A baleset bekövetkezésének pontos körülményeit szakértő bevonásával a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda munkatársa.


Súlyos baleset a 3-as számú főúton

boon | 2011.02.07 21:02
Ongaújfalu - Nyolc sérültje van annak a borsodi közlekedési balesetnek, amely hétfőn este történt a 3-as úton, az ongaújfalui elágazás közelében.

Nyolcan sérültek meg a borsodi balesetben

fuggetlen | 2011.02.07 20:18
Nyolc sérültje van annak a borsodi közlekedési balesetnek, amely hétfőn este történt a 3-as úton, az ongaújfalui elágazás közelében - közölte a rendőrség. Az esti sötétségben és a sűrű ködben hét autó ütközött össze a csúszós úton. Az útzár még most is érvényben van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában