Helyi közélet

2010.11.15. 13:50

Már feladta, de segített az orvos

<p>Miskolc - Györgyi története esettanulmány lett, mivel ő maga csodálatos módon meggyógyult.</p>

Végbélsérv, hólyagsérv, méhsüllyedés. Ezt a három betegséget diagnosztizálták Györgyinél (nevét kérésére megváltoztattuk) nem sokkal szülése után. Senki nem bíztatta, hogy egyszer tökéletesen meggyógyul, és most mégis. Csodás történetét mesélte el szerkesztőségünkben, ami mint kiderült, egyben orvosi bravúr története is. Egy Bécsben és Győrben dolgozó magyar orvos segített neki, aki először alkalmazta sikerrel komplex kezelését ilyen súlyos esetben is.

No de kezdjük az elején. A harmincas asszonynál két évvel ezelőtt diagnosztizálták a szörnyen hangzó betegségeket. A méh és a hólyag felől húzó jellegű fájdalmai voltak, részletezte portálunknak, és a vizeletét sem tudta megfelelően tartani. „Olyan volt, minha valami ki akarna esni belőlem” – fogalmazott, magassarkúban volt a legszörnyűbb: akkor különösen fájt a lépés, állni sem tudott sokáig.

„Minden nap sírtam!”

– Minden nap sírtam! Iszonyatosan kétségbeestem, annál is inkább, mivel mindig is ügyeltem az egészséges életmódra. A nőgyógyászok bizonytalanok voltak, a legnevesebbek közül körülbelül tízet kerestem fel mindenfelé az országban.

Györgyi sorolta, mi mindent ajánlottak neki kezelésként. A TVT szalagok behelyezését, hüvelyplasztikát, hüvelyplasztikával kombinált Manchaster plasztikát, a méhszalagok ide-oda varrogatását, de mindhez hozzátették, inkább rövidtávú és csak csekély javulást hoznak. Szóba került a méhkivétel is, ami ellen a beteg erősen tiltakozott. Állapota romlani kezdett, még úgy is, hogy elvégezte az intimtorna tanfolyamot, és 9 hónapon át rendszeresen gyakorolt. Ekkor talált rá Győrben dr. Németh Zoltánra, a bécsi Barmherzige Brüder Kórház nőgyógyász főorvosára. Hüvelysúly, egy speciális  szilikonpesszárium és egy elektrostimulációs kezelés alkalmazását javasolta, hozzátéve, hogy a kezelés hosszadalmas, de végül nagyon eredményes lesz.

Meghívta Miskolcra

– Minden úgy történt, ahogy megjósolta. Még a minden reggel felhelyezendő szilikonpesszárium viselése sem okozott gondot, amelyet ma már nem kell hordanom, sőt rögtön mérsékelte a panaszokat. Ma már panaszmentes vagyok, a méhem több mint 6 centiméterrel került feljebb az eredeti szörnyű állapothoz képest. Úgy, hogy a Manchester plasztikával is csak 2 centimétert ígértek a méhszájat megcsonkítva!

– Azóta az jár a fejemben, miképp tudnék segíteni másokon.

Elsőként közzétettem internetes fórumokon a történetemet. Később több ismerősöm is gyógyulni kezdett, és meghívtuk a doktor urat ide, Miskolcra, előadást tartani.

Mint kiderült, dr. Németh Zoltán az esetből tanulmányt írt, amelyet neves szaklapban publikál, és szívesen vállalta a miskolci előadás megtartását.

ÉM-HM


Az előadás

Címe: Az erős gátizomzat szerepe a nők életében, mint életminőséget meghatározó tényező, gyengesége esetén bekövetkező problémák.

Helyszín: Fáy András Közgazdasági Szakközépiskola aulája

Időpont: 2010. november 19-én 17 óra 30-kor

További információ: [email protected]

Németh Zoltán doktor úr elérhető: www.ladypower.hu, www.gynocont.com

 

 

 

 

 

 

 

 


 

- Hajdu Mariann -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában