Helyi közélet

2010.11.10. 16:42

Ingyen ölelést "árultak" Miskolcon

<p>Miskolc - Ölelést is kaphatott, aki szerdán ellátogatott az egyik miskolci bevásárlóközpontba.</p>

Ingyen ölelést „árultak” szerdán két órán keresztül az egyik bevásárlóközpontban Miskolcon. Egy férfi és egy nő hatalmas táblákon hirdette: ingyen ölelés. Az arra járók pedig vagy éltek a lehetőséggel vagy szó nélkül továbbmentek. Eleinte az utóbbi volt a jellemző, sokan a tábla elolvasása után lesütött szemmel igyekeztek távozni. Egy félóra múlva azonban oldódott a hangulat és a járókelők nemcsak, hogy elfogadták az ölelést, de volt, aki táblát ragadott és beállt ölelést osztani.

Hiányzik az életből az ölelés

A kezdeményezést ezúttal az Önmegvalósításért Egyesület szervezte, amely szenvedélybetegek kezelésével foglalkozik. Ádám Zsuzsa, az egyesület munkatársa elmondta: az ölelés terápiának is kiváló, hiszen sajnos sok embernek hiányzik az életéből az ölelés. Ő – ahogy fogalmazott – imád emberekkel foglalkozni és szívesen vesz részt az ingyen ölelés programjukban, mert nyitottabbá, életvidámabbá teszi az embereket.

ÉM-NSZR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában