Helyi közélet

2010.11.15. 08:21

Hétfőn temetik a nemesbikki tragédia áldozatait

<p>Nemesbikk - Hétfőn délután vesznek végső búcsút a nemesbikki hármas gázolás áldozataitól.</p>

Vasárnap volt egy hete annak, hogy egy Lada Nemesbikken, a Petőfi utca egyik balos ívű kanyarjában hátulról elgázolt egy 63 éves asszony és 35 éves lányát, aki saját 13 éves, mozgássérült kislányát tolta kerekesszékben az út szélén. Anya és lánya a helyszínen, az unoka másnap a kórházban halt bele sérüléseibe.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség őrizetbe vett egy 23 éves fiatalembert, aki azt mondta, ő vezette a gázoló járművet, majd másnap a tényleges sofőrt, egy negyvenegy éves férfit. A fiatalabb férfi azt vallotta, kábítószer hatása alatt állt, az idősebbikről pedig kiderült: ittas volt a baleset bekövetkeztekor. A bíróság elrendelte mindkettejük előzetes letartóztatását.

Nem sokkal később a rendőrök őrizetbe vettek egy tiszaújvárosi férfit is, a kocsi tulajdonosát, aki maga tartotta karban a Ladát – őt több ember halálát eredményező, foglalkozása körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítják. Közben azt a tiszaújvárosi férfit is őrizetbe vették a rendőrök, aki tudatmódosító szert adott a 23 éves autósnak, ellene kábítószerrel visszaélés miatt folyik eljárás.

ÉM-SZP


Újabb gyanúsítás a Nemesbikki halálos baleset folyománya

boon | 2010.11.11 17:56
A hármas tragédiát követelő nemesbikki közlekedési baleset folyományaként egy sajószögedi fiatalembert hallgatott ki a rendőrség, kábítószer terjesztés gyanújával.

Kábítószer terjesztőt fogtak Sajószögeden

boon | 2010.11.11 12:19
Nemesbikk, Sajószöged, Tiszaújváros - Újabb letartóztatás történt szerdán a nemesbikki gázolással kapcsolatosan.

Nemesbikki halálos baleset: Előzetesben a gázoló és utasa

eszak | 2010.11.10 14:37
Miskolc - Az autó tulajdonosát is őrizetbe vette a rendőrség.

Újabb gyanúsítás és őrizetbe vétel a Nemesbikki halálos baleset ügyében

boon | 2010.11.10 14:13
Nemesbikk - Kedden a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette a gépjármű tulajdonosát is a vasárnapi három halálos áldozatot követelő Nemesbikki közlekedési baleset ügyében. A bíróság időközben a rendőrség előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezte a személyautóval ittasan közlekedő és balesetet okozó járművezetőt és annak utastársát is.

Valójában ki vezette a gázoló autót?

eszak | 2010.11.08 15:30
Nemesbikk - A nagymama, a lánya és az unoka is belehalt a vasárnap délutáni gázolásba.

Meghalt a 13 éves kislány is - háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

fuggetlen | 2010.11.08 11:35
Nemesbikk, Miskolc - Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy - saját bevallása szerint - kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

boon | 2010.11.08 10:53
Nemesbikk, Miskolc - Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nembesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 18:28
Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Nemesbikk - Kábítószert fogyasztott - ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken - két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk - Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.


Nagyobb térképre váltás


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában