Helyi közélet

2010.11.07. 18:05

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

<p>Nemesbikk - Kábítószert fogyasztott - ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.</p>

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a 23 éves autós Hejőbába felé tartott, amikor elgázolta az út mellett haladó három embert. Ketten közülük egy biciklit illetve egy kerekesszéket toltak. Egy 35 és egy 60 éves nő a helyszínen meghalt. Információik szerint a balesetben egy 13 éves kislány megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az Országos Mentőszolgálat azonban úgy tudja, hogy egy 20 év körüli kerekesszékes fiatalember sérült meg életveszélyesen.

A megyei rendőr-főkapitányság késő délután arról tájékoztatott, hogy a sofőr bódult állapotban volt. A rendőröknek a helyszínen beismerte, hogy drogot fogyasztott, a fiatalembert bevitték kihallgatásra.

- Független Hírügynökség -


Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 17:50
Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában