Helyi közélet

2010.11.19. 10:59

Az időgazdálkodástól a csapatépitésig

<p>Miskolc - Pályázatból finanszírozzuk a cégünknél zajló képzéseket.</p>

A média iparág egyik legjelentősebb hazai szereplője cégünk az Inform Média Kft., a munkavállalóinak hatékonyságnövelése érdekében keresi az új lehetőségeket és forrásokat, hogy szakmailag még professzionálisabb szinten valósítsák meg a szervezet és az ügyfelek elképzeléseit, célkitűzéseit. A szervezet folyamatosan kutat új pályázati lehetőségek után, nem is eredménytelenül, mivel a médiacég sikeresen pályázott az Inform Média Kft. dolgozóinak szakmai képzésére az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával kiírt, a „Nagyvállalkozások belső és akkreditált képzéseinek támogatása” elnevezésű program keretén belül. A pályázati forrásból finanszírozott képzéssorozat 2010. májusa és októbere között zajlik több tréningcsoportban és témakörben, mintegy 60 munkatárs bevonásával. Dr. Mester Csabát, a tréningsorozat vezető trénerét a képzések kiválasztásáról és megvalósításáról kérdeztük.

Vezetői készségek, időgazdálkodás

Hogyan történt a tréningek kiválasztása? Erről dr. Mester Csaba azt mondta: mivel cégünk, az Evolution Consulting Kft. és jómagam is meglehetősen régen dolgozunk az Inform Médiával, volt előzetes elképzelésünk arról, hogy mi is szolgálhatja leginkább a cég javát. Megbízónk két munkavállalói célcsoportnak a fejlesztését tűzte ki elsőleges céljául, így az igényeknek és elvárásoknak megfelelően dolgoztuk ki a képzések tematikáját és formáját az értékesítésben illetve a vezetőségben résztvevő munkatársak számára. A vállalat vezetőivel egyeztetve, az oktatási tematikákat több szempontból is elemezve alakítottuk ki a munkavállalók képességeihez és igényeihez mérten leghasznosabb programokat, melyek teljes mértékben testreszabottak lettek.

Megkérdeztük: milyen tréningek kerültek bele a képzéssorozatba? Dr. Mester Csaba válasza: A vállalat értékesítői három különböző típusú tréningen vehettek részt, értékesítési, kifogáskezelési és tárgyalástechnikai képzésen mélyíthették el tudásukat. A vezetői pozícióban dolgozó munkatársak csapatépítő, vezetői készségfejlesztő és időgazdálkodás tréningen ismerkedhettek meg saját és kollégáik személyiségével, módszereivel és tapasztalataival - mondta Mester Csaba.

A tréningcsoportokban több tréner vett részt, Brahmi Lynda a saját tapasztalatait osztotta meg velünk:

– A résztvevőkre alapvetően jellemző volt a nyitottság és a pozitív hozzáállás. A csoportok igen vegyesek voltak abból a szempontból, hogy mennyi tapasztalatuk van a tréningekben, de ettől függetlenül lelkesen viszonyultak a képzésekhez. Többször érkezett a résztvevőktől megerősítés arra vonatkozóan, hogy a képzéseknek örülnek, és valódi változtatások megtételére ösztönözte őket, látják a jótékony hatását.

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában