Helyi közélet

2010.10.11. 22:42

Rendkívüli oktatási szünet a Miskolci Egyetemen

<p>Miskolc - A fűtési rendszer működésében tapasztalható fennakadásokra és a külső hőmérsékletre tekintettel két napra, 2010. október 12. és 13. napjára rendkívüli oktatási szünetet rendelt el a Miskolci Egyetem több karán dr. Patkó Gyula rektor.</p>

Tisztelt Egyetemi Polgár!

Ezúton értesítem arról, hogy a fűtési rendszer működésében tapasztalható fennakadásokra és a külső hőmérsékletre tekintettel két napra, 2010. október 12. és 13. napjára rendkívüli oktatási szünetet rendelek el az alábbi kivételekkel.

Az oktatási szünet nem érinti a Comenius Tanítóképző Főiskolai Kar, az Egészségügyi Kar, a Bölcsészettudományi Kar és a Bartók Béla Zeneművészeti Intézet hallgatóit. A Bölcsészettudományi Kar hallgatói számára a C/2. jelű épületbe kiírt órák elmaradnak. A Bartók Béla Zeneművészeti Intézet Telefonközpontban tartott órái áthelyezésre kerülnek a kollégiumi tantermekbe. Kérem a hallgatókat, hogy ezzel kapcsolatban az Intézet Tanulmányi Csoportjánál szíveskedjenek érdeklődni.

Az elmaradt órák pótlására 2010. december 13-án és 14-én kerül sor.

A fent ismertetett körülményekre tekintettel rendkívüli munkaszünetet rendelek el 2010. október 12. és 13. napjára az A/1., A/2., A/3., A/4., A/5., A/6., C/1., C/2. jelű és az informatikai épületben dolgozó nem oktató alkalmazottak számára az alábbi kivételekkel: a munkaszünet nem érinti a portaszolgálatot ellátó személyeket, valamint a Műszaki és Üzemeltetési Főosztály dolgozóit.

Tisztelettel:

Dr. Patkó Gyula, rektor


Fűtésszünet az egyetemen

eszak | 2010.10.12 16:30
Miskolc - Még nincs fűtés, ezért kétnapos szünetet rendeltek el a Miskolci Egyetemen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában