Helyi közélet

2010.09.27. 19:35

Önkormányzati választás 2010 | Levetették a régi kabátot

<p>Miskolc - Molnár Attila: A városlakók rossz közérzetét, melyet a koncepciótlan vezetés okozott meg kell változtatni.</p>

Miskolci magánszemélyek összefogásával alakult a Kilátó Egyesület. Az egyesület célja a város arculatának megváltoztatása, jövőképének kialakítása a miskolci polgárok bevonásával – mondta el Dr. Kapás Katalin., az egyesület elnöke. Programjuk: a miskolciak tervezzék meg együtt, hogy milyen városban szeretnének élni. Az egyesület ennek érdekében internetes mozgalmat indított. Az avasi Kilátó teraszán "Vetkőzik a város" címmel tartott tájékoztatójukon Czégé Zoltán demonstrálta ás kifejtette: itt az ideje, hogy a város a már elnyűtt, az elmúlt 50 év porát hordozó kabátját levegye és kidobja. Az egyesület tagjai a régi kabáttal együtt elbúcsúztatták a jelenlegi városvezetést, mert véleményük szerint az új ruhához új arcokra van szükség. Molnár Attila többek között hozzátette: a városlakók rossz közérzetét, melyet a koncepciótlan vezetés okozott meg kell változtatni.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában