Helyi közélet

2010.09.13. 17:56

Mezőkövesdi betakarítás

<p>Mezőkövesd - Egy házaspár átugrott, egy szerelmespár berúgott egy-egy kaput. Mindkét párost tetten érte a rendőrség.</p>

A napokban egy szomolyai családi ház kertjében egy házaspár szedte fel a föld adta termést. A betakarításról azonban a tulajdonos mit sem tudott. A jó hely és személyismerettel rendelkező körzeti megbízott tetten érte a terménytolvajokat.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt folytat eljárást az elkövetőkkel szemben. Az ügyet a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Egy másik esetben egy mezőkövesdi ingatlan ajtaját rúgta be az a 18 éves férfi és fiatalkorú barátnője, akiket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói tetten értek. A pár, mint mondta csak egy pásztorórát akart eltölteni a házban, a körülmények azonban arra engedtek következtetni, hogy különböző értékeket akartak inkább zsákokba dugni.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság  lopás vétségének kísérlete miatt folytat eljárást a férfivel és társával szemben, egyben a hatóság vizsgálja a bíróság elé állítás feltételeit.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában