Helyi közélet

2010.09.12. 14:24

Megkérdeztük: Mit szól az új elkerülő útvonalhoz?

<p>Miskolc - „Már nagyon ideje volt, hogy elkezdjék. Egyébként is egy komplett káosz az egész város, mindenütt egy sáv, döcögés”</p>

Lehoczkiné Lovas Anna busszal jár Besenyőbe a lányához, ebben nem zavarja a városban elviselhetetlen forgalom, melyet reméli, hogy megszüntet, ha megépül az elkerülő.

„Reggel mikor dolgozni megy az ember alig lehet elférni a sok teherautótól. Nehézkesek és agresszívak a sofőrök, remélem ezzel megszűnik ez a probléma” – fejezi ki óhaját Óvári Attiláné.

„Már nagyon ideje volt, hogy elkezdjék. Egyébként is egy komplett káosz az egész város, mindenütt egy sáv, döcögés” – írja le a helyzetet Budai Éva.

Orbán Máriának már nagyon elege van a zsúfolt közlekedésből. Tiszaújvárosbóla 45 perces út több mint egy órába kerül jelenleg.

„Nehezebb a közlekedés mostanában, ha kisebb lesz a teherautó terhelés a városban, talán nem lassítják majd annyira a forgalmat” – véli Kissné Orosz Ilona.

Istenes Orsi a Bajcsy-Zsilinszky úton lakik, az terelésnek köszönhetően szinte teljesen ellehetetlenült feléjük a közlekedés. Bízik benne, hogy az elkerülő út enyhíti majd a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában