Helyi közélet

2010.09.01. 13:32

Felüljárót loptak Sárospatak határában

<p>"Bizonyára sokan emlékeznek még, hogy volt a televízióban egy sorozat melyben a híres magyar rendőrkutya Kántor nyomozott." - Szabó Sándor, sárospataki Olvasónk. "Az egyik epizódban egy vonatot loptak el a csibészek, s ezt kellett neki megtalálnia."</p>

"A Szerencs-Sátoraljaújhely vonalon - Sárospatak határában a v v.326+49 szlv.-ben - található egy közúti felüljáró. Pontosabban csak található volt. A fent nevezett építményt ugyanis ellopták. A felüljárónak a Sárospataki Önkormányzat a fenntartója. A "gondos" odafigyelés eredményeképpen 2006-ban ellopták a felüljáró korlátjait. Senkinek nem tűnt fel. Senkinek nem hiányzott. Tettes ismeretlen, felelős nincs. Mostanra már a járófelületet is ellopták. Tettes ismeretlen. Felelős nincs. Az átjárási lehetőség megszűntével a környékbeli gazdáknak 8-10 km-t kell kerülni, hogy földjeiket elérjék. Ez viszont senkit nem érdekel. Most már csak arra kell várni, hogy a felüljáró alatti síneket is ellopják és akkor bátran lehet szekerezni a vasúti töltésen. A tettesek és a felelősök előkerítéséhez úgy látom Kántor segítsége kellene.....ha még élne!" - zárja sorait Szabó Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában