Helyi közélet

2010.09.29. 14:15

Asztmás, allergiás, gyakran beteg? Van megoldás az esetek 90%-ban!

<p>Hogyan készüljünk fel az influenza szezonra vagy gyógyuljunk ki az asztmából, allergiából, kruppból, a gyenge immunrendszer okozta állandó betegeskedésekből, köhögésből, hurutos problémákból?</p>

A Newsweek szerint napjainkban a vírusok és a baktériumok globalizálódásának lehetünk szemtanúi. Általában gyermekekés idős emberek betegszenek meg először, hiszen az ő védettségük a legalacsonyabb a kórokozók ellen. Sok szülő tapasztalja, hogy csakádtagja, gyermekemindenféle vírusos, bakteriális fertőzés következtében évközben szinte állandóan beteg. Egy egyszerű légúti fertőzés következtében esetleg fulladnak, rosszul alszanak éjszaka, sokat hiányoznak iskolából, óvodából, munkahelyről. Minden negyedik felnőtt allergiás és/vagy asztmás, a gyermeknél is sajnos hasonlóak a mutatók. Nekik és minden egészségre vágyónak szeretnénk bemutatni egy tradicionális, mégis unikális természetes gyógymódot, az évszázados tapasztalatokon nyugvó speleo terápiát.


 Információ, elérhetőség:

Információ: INDISO Kft.
INDISO SPELEO KÖZPONT: Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)
1123. Budapest, Alkotás u. 48.

www.indiso.eu, [email protected]   

Franchise INDISO SPELEO KLINIKÁK:www.indiso.eu:

Miskolc: B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, NaCl Kft. Tel.: 06 20 400 8492



Mi is tulajdonképpen az INDISO TERÁPIA?
 –fizikoterápiás gyógyászati lehetőség légúti betegeknek és preventív megoldás egészségeseknek szakorvosi kontroll mellett!

A légúti betegségek egyik leghatékonyabb és évszázadok óta ismert kezelési módszere a természetes speleo -terápia, amelynek alapján elindult egy új fizikoterápiás irányvonal, hiszen a természetes közeg gyógyító hatásának alkalmazása sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a mesterséges SPELEO terápia kifejlesztésére. Az egészségügyi kúra során az INDISO SPELEO ISAG BERENDEZÉS segítségével előállítható az aknaszlatinai természetes sóbánya mikroklímája minden pozitív élettani és gyógyhatásával.  

Az INDISO SPELEO hatóanyag

-     száraz, könnyen belélegezhető
-     a részecskék rendkívül finomak(0,2-0,7 mikron) a megfelelő terápiás gyógyhatás és a várt eredmények elérésének érdekében
-     egyedi, különlegesen tiszta, 99,99%-ban tartalmaz NaCl-ot, aminek köszönhetően rendkívül hatásosan működik:

a)     a gyulladáscsökkentés
b)     a túlérzékenység csökkentése
c)     a köpetoldó hatás
d)     a dezinfektáló, antibakteriális hatás
e)     az immunrendszerre való jó hatás

Az INDISO SPELEO TERÁPIA hatékonysága különösen kimagasló, a Tüdőgyógyász és Fül-orr-gégész kollégiumok támogatják alternatív megoldásként. Nemzetközi kutatások megállapították, hogy a felnőtteknél 88-90 %, gyermekeknél 90-96 %-ban értek el jelentős javulást. Az INDISO SPELEO RENDSZER tanúsított ISO minősítésekkel rendelkezik!

Miben nyilvánul meg a betegek egészségi állapotának a javulása?

Az INDISO SPELEO TERÁPIA legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett hatás. A terápia eredményeképp helyreáll a bronchusok tónusa, javul a légzés:

-     erősíti a szervezet önregeneráló képességét
-     csökkenti, illetve megszünteti a túlérzékenységet és a gyulladást
-     helyreállítható az immunrendszer 
-     javul az életminőség
-     mindezen pozitív változások eredményeként javulnak a légzésfunkciós leletek
-     nő az egyén teljesítő képesessége, sporteredményessége 
-     ASZTMA, COPD, BRONCHITIS és KRUPP esetén csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, javul a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása
-     ALLERGIÁKNÁL könnyíti a betegség lefolyását, normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó Hisztamin- és IgE -szint
-     FÜL-ORR-GÉGÉSZETI problémáknál megszűnik a gyulladás, nyálkahártya egészséges lesz

Információ: INDISO Kft.
INDISO SPELEO KÖZPONT: Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)
1123. Budapest, Alkotás u. 48.

www.indiso.eu, [email protected]   

Franchise INDISO SPELEO KLINIKÁK:www.indiso.eu:

Miskolc: B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, NaCl Kft. Tel.: 06 20 400 8492

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában