Helyi közélet

2010.08.09. 07:15

Várszínházi esték: műsorváltozás

<p>Miskolc - Augusztus 17-én a főszereplő betegsége miatt Shakespeare „Ahogy tetszik” című vígjátéka helyett Vörösmarty Csongor és Tündéjét mutatja be a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház a Debreceni Csokonai Színházzal közös produkcióban.</p>

A darab rendezője Szász Zsolt. Az előadásra már megváltott jegyek érvényesek, vagy a váltás helyszínén visszaválthatók. A tervezettől eltérően egy további, vidám fesztiválzáró előadással is bővül a Várszínházi Esték kínálata: augusztus 19-én, csütörtökön este fél 9-kor Dolák-Saly Róbert - Laár András - Szászi Móni és Pethő Zsolt "Anyám Tyúk, avagy az ember tragédia" című abszurd színházát láthatjuk a L art pour l art Társulat előadásában. Besenyő Pista bácsi, Boborján, Anti bácsi és Margit történetei minden alkalommal megnevettetik a közönséget. Jegyek elővételben az Adyban, a Várban, az Antikváriumban és a Villanyrendőrnél található Kulturális Információs Pontnál kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában