Helyi közélet

2010.08.11. 12:59

Rendőrségi felhívás egy Miskolcon történt közlekedési baleset miatt

<p>Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a lakosság segítségét a 2010. augusztus 6-án 15 óra 25 perckor körüli időben Miskolcon történt közlekedési baleset miatt.</p>

Az adatok szerint Miskolc, Kandó Kálmán út irányából a Kiss Tábornok út irányába közlekedett egy fiatal férfi Suzuki típusú motorkerékpárjával melynek során ismeretlen körülmények között a Kandó Kálmán és Irinyi utcák kereszteződésében egy idősebb gyalogos személlyel összeütközött. Ennek következtében a motorkerékpár tovább haladva frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő Ford Focus típusú személygépkocsinak is. A baleset következtében a gyalogos és a motort vezető férfi is súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség elsősorban annak a két hölgynek a segítségét kéri, akik a sérült gyalogoshoz először értek oda és próbáltak neki segítséget nyújtani, illetve bármilyen tanú jelentkezését várja a hatóság, akik a megadott időben és útszakaszon közlekedtek, tartózkodtak és látták a balesetet, illetve az azt megelőző pillanatokat.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon munkaidőben a (06) 46/ 514-511 telefonszám 22-73; 22-72; 24-43- as számú mellékein, illetve munkaidőn kívül az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.

Köszönjük a segítségét!

 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában