Helyi közélet

2010.08.09. 13:46

Még mindig nem találják a Regécnél eltűnt amerikai-magyar férfit

<p>Regéc - Nem hoztak eredményt a hatóságok eddigi erőfeszítései, hogy megtalálják a Regéc közelében még szombaton este eltűnt, 77 éves Késmárki Eleket. Az amerikai állampolgárságú férfit azóta nagy erőkkel keresik, a rendőrség munkáját erdészek, a környéket jól ismerő helybeliek és civil speciális mentőalakulatok is segítik.</p>

Dobi Tamás, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta: a kutatók komoly technikai háttérrel dolgoznak. Az éjszaka folyamán például bevezették a készenléti rendőrség hőkamerás helikopterét is, de quadok, terepmotorok és terepjárók is rendelkezésre állnak. A keresést tovább folytatják.

Az eltűnt férfi és barátai szombaton a Borsó-hegyen jártak, azt az emlékművet tekintették meg, amelyet a 2006-ban lezuhant szlovák katonai gép áldozatainak emlékére emeltek. A visszafelé vezető úton azonban a terepjárójuk elakadt. Késmárki Elek elgyalogolt Regécre, hogy segítséget kérjen. Időközben betért az egyik helyi panzióba, ám amikor látta, hogy a terepjáró kivontatására megkért traktoros útnak indult, maga is utánaeredt. Egy útelágazásnál azonban elvétette az irányt, azóta senki sem látta az idős férfit.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában