Helyi közélet

2010.08.08. 09:10

Eltűnt egy „amerikás magyar”

<p>Szombaton este nyoma veszett egy hazalátogató amerikai állampolgárnak, a 77 esztendős Késmárki Eleknek, akit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében jelenleg is nagy erőkkel keres.</p>

Késmárki Elek társaival szombaton a Borsó-hegyi emlékművet látogatta meg, de terepjárójuk a visszafelé vezető úton elakadt, ezért a férfi egy gyermek kíséretében segítségért indult. Késmárki Elek bement a regéci panzióba, vett egy jégkrémet a gyerekeknek, majd amikor látta, hogy a traktor már elindult a terepjáró megsegítésére, gyalogosan ő is visszaindult. Egy keresztútnál azonban elkeveredhetett – ekkor látták utoljára. Az eltűnt idős férfi megtalálása érdekében az Encsi Rendőrkapitányság, a helyi lakosok és a Spider Mentőcsoport tagjai szombat estétől kutatnak a környékbeli erdőkben, azonban eddig nem jártak sikerrel.

A rendőrség ezért kéri: aki látta a képen látható 180 cm magas, 76 kg, normál testalkatú, ősz hajú, jó fizikai állapotban lévő személyt, vagy bármit tud a tartózkodási helyéről, az jelezze az ismert rendőrségi vagy segélykérő számok valamelyikén, vagy hívja az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletét a 46/587-277-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában