Helyi közélet

2010.07.16. 18:47

Rekordnézőszámra számítanak ma a Hegyalján

<p>Tokaj - A Hegyalja Fesztivál szervezői már gőzerővel készülnek a 35. születésnapját Tokajban ünneplő Motörhead fogadására.</p>

Pénteken 23 órakor, négy év után újra Magyarországon koncertezik Lemmy, az élő rock n roll legenda, a zenekar énekese. Várhatóan megdől az eddigi, 17 ezres nézőcsúcs.

A szervezők péntek estére rekord nézőszámot várnak. A tavalyi Faithless koncert az eddigi csúcstartó 17 ezer vendéggel, péntek este azonban 20 ezer fesztiválozóra készülnek a Hegyalján. Azt javasolják a koncertre készülőknek: induljanak el idejében, hogy a nagy melegben ne az autóban, sokkal inkább a Tisza-parton, az új Hegy -plázson hangolódjanak az esti koncertekre.

A hőségriadóra tekintettel a szervezők megtették az előkészülteket a Hegyalján. Csaknem félszáz helyen van vízkivételi lehetőség a fesztiválterületen, és ha szükséges, a por enyhítésére locsolni is fognak. A szürkevizes zuhanyzórendszert így egy újabb funkciójában is kipróbálhatják idén, hiszen ez nem csupán arra alkalmas, hogy a zuhanyzók vizét a vécék öblítésére használják, de ezzel a vízzel locsolni is lehet.

A fesztivál július 14-e kezdődött és 18-ig tart, összesen csaknem kétszáz fellépő várta illetve várja a látogatókat. További részletek a www.hegyaljafesztival.hu internetes oldalon olvashatók.

- Független Hírügynökség -


Riadó, mindjárt Tokajban a Motörhead!

boon | 2010.07.16 18:43
A legendás Lemmy és csapata a Hegyalján valódi Motörhead-hangorkánnal enyhíti a hőséget. A szervezők már gőzerővel készülnek a 35. születésnapját ma este Tokajban ünneplő zenekar fogadására, de emellett természetesen a hőségriadóra is felkészültek.

Élet a Hegyalján: a Groove Armadától a szürkevizes vécéig

fuggetlen | 2010.07.16 00:17
Tokaj - Világsztárok, fergeteges előadások, nagy bulik, mindez környezettudatos gondolkodásba csomagolva. Ezt ígérik a rakamazi kemping területén szerdán elkezdődött Hegyalja Fesztivál szervezői.

Fotók és videók szerda estéről és a csütörtöki napról Hegyalján

szon | 2010.07.15 20:06
Nézze meg fergeteges videóinkat és képeinket a Hegyalja fesztiválról!

A Hegyalja Fesztivál rendőri biztosításáról

szon | 2010.07.15 15:12
Július 14-18-ig Tokajban és Rakamazon rendezik meg a Hegyalja Fesztivált. Mivel a rendezvény minden évben több tízezer embert vonz, a rendőrség is készül a biztosításra.

Elkezdődött a négy napos zúzás Hegyalján

szon | 2010.07.14 20:36
Szerdán délután hat órakor kezdetét vette a négy napos zúzás Hegyalján, strandolással, evezéssel, borral, fröccsel, sörrel, és persze jobbnál jobb zenékkel. Fotósaink pedig nem voltak restek megörökíteni az első nap izgalmait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában