Helyi közélet

2010.07.05. 13:36

MVK Nyílt Nap július 8-án

<p>Miskolc - Az MVK Zrt. idén ismét megrendezi Nyílt napját július 8-án, melynek különlegessége, hogy buszvezetési lehetőséget (a telephelyen), vagy akár egy Ikarus 31-es utazást is lehet nyerni Polgárra.</p>

A Nyílt nap 2010. július 8-án 14 órakor veszi kezdetét és 17:30-ig tart az MVK Zrt. központi telephelyén a Szondi György u. 1. alatt. A Nyílt nap teljes időtartama alatt megtekinthetőek lesznek autóbuszaink, valamint kiállítást rendezünk az Ikarus 31-es veterán autóbusz ereklyéiből, és a Zöld Nyíl Villamos Projekt pályamunkálatairól készült fotókból.

15 órától az érdeklődők egy előadást hallgathatnak meg a Zöld Nyíl Villamos Projektről, mely után lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre a témában.

Idei újdonság, hogy a Nyílt nap keretén belül 16 órától egy B kategóriás KRESZ tesztet és 16:30-tól egy cégtörténetről és az Ikarus 31-esről szóló tesztet lehet kitölteni. Előbbi legeredményesebb 4 kitöltője egy buszvezetést nyer a telephelyen 17 órától, míg utóbbi teszten a legjobb 10 fő egy utazást nyer július 10-én Polgárra az Ikarus 31-es muzeális autóbusszal. A veterán jármű várhatóan reggel 8:30-kor indul Polgárra az Ikarusok és Veterán Járművek Találkozójára, és előreláthatólag 19 óra körül tér vissza Miskolcra.

Minden érdeklődőt sok szeretettel vár az MVK Zrt..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában