Helyi közélet

2010.06.30. 14:00

Viperát sodort az árvíz Tolcsvára, a kígyó megmart egy asszonyt

<p>Tolcsva - Mérges kígyót - vélhetően egy viperát - sodort a környező hegyekből az árvíz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsvára. A helyiek még soha nem találkoztak ilyen hüllővel. A kígyó egy idős asszonytmegmart, aki kórházba került, de információink szerint jól van.</p>

Vojnár László a település polgármestere a Független Hírügynökségnek szerdán elmondta: a környező hegyekben leesett eső összesen négy alkalommal duzzasztotta árvízzé a településen átfolyó patakokat. Az áradat nemcsak azzal okozott gondot a falu lakóinak, hogy mintegy 350 házat elöntött, de nem kívánt vendégeket: vízisiklókat és kígyókat is lesodort a hegyekből. A napokban egy mérges kígyó a saját kertjében meg is mart egy idős helyi asszonyt, akit kórházba kellet szállítani. A polgármester információi szerint a vélhetően vipera által megmart nő jól van. A helybeliek még nem találták meg a kígyót.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában