Helyi közélet

2010.06.04. 13:21

ÁRVÍZ - Ismét romlott a helyzet a vasúti közlekedésben

<p>A Budapest-Szob vasútvonalon Nagymaros és Szob között fa-csoport dőlt a vasúti pályára, mindkét vágány elzárva a forgalom elől.</p>

A MÁV-START Zrt. megrendelte a buszokat. Az erre közlekedő vonatok utasai 20-25 perc késésre számítsanak - írja a MÁV-START péntek délutáni közleménye.

A Budapest- Miskolc-Sátoraljaújhely illetve Nyíregyháza vonalon 20-25 perces késésekkel közlekednek a vonatok. A Budapest-Pécs és a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes vonalon 5-10 percet késnek a szerelvények.

A Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vasútvonalon Vámosgyörk és Újszász között vonatpótló buszok szállítják az utasokat. Újszász és Szolnok között a zónázó vonatokat vehetik igénybe az utasok. A Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely állomások között is vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vasútvonalon Nógrádkövesd és Balassagyarmat valamint Balassagyarmat és Ipolytarnóc, illetve Balassagyarmat és Ipolyszög között szintén vonatpótló buszok szállítják az utasokat. Somoskőújfalu és a szlovákiai Filakovo között szünetel a kishatár forgalom. A Szlovák vasúttársaság vonatpótló autóbuszt közlekedtet.

A Miskolc-Tornanádaska vonalon Sajóecseg és Tornanádaska között, illetve Putnok-Kazincbarcika között nem közlekednek a vonatok. Az utasforgalmat a Borsod Volán menetrendszerinti járataival bonyolítják le. A menetrend szerinti Volán járatokon elfogadják a havi, félhavi, a 30 napos bérleteket és a vasúti arcképes igazolványokat is.

A Miskolc-Hidasnémeti vonalon Halmaj települést és az állomást is elöntötte az ár. Emiatt Szikszó és Forró-Encs között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

- Független Hírügynökség -


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában