Helyi közélet

2010.05.13. 14:16

Díjazták a koncertre járó, online játszó diákokat

<p>Miskolc - A Miskolci Szimfonikus Zenekar ifjúsági hangversenyeihez kapcsolódó online játékban mindazok a fiatalok részt vehettek, akik rendszeresen látogatták a 2009. október 20. és 2010. április 30. közötti időszakában a zenekar ifjúsági hangversenyeit.</p>

A megújult – interaktív, a zene játékosságára épülő – ifjúsági hangversenysorozathoz kapcsolódó on­line ismeretterjesztő játék díjkiosztó ünnepségét csütörtökön tartották a zenekar székházában. A nyerteseinek járó értékes ajándékokat Szabó Péter, a Miskolci Szimfonikus Zenekar igazgatója adta át.

 
Digitális nyeremények
 
Az első helyen végzett Boros Bence, a Fazekas-Istvánffy Általános Iskola 5. osztályos tanulója egy középkategóriás mobiltelefont vehetett át, Bálint Kristóf, az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium 9. évfolyamos diákja egy digitális fényképezőgéppel gazdagodott, Szőcs Tamás, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium ötödikese jutalmul egy mp4 lejátszót kapott. A népszerű zenei játék idén ősszel folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában