Helyi közélet

2010.03.24. 17:04

Választás 2010 | Összefogás Párt: Kampánykezdet

<p>Kesznyéten, Monok - Szoboszlai Barna, az Összefogás Párt B.-A.-Z. megyei 12. sz. választókerület országgyűlési képviselőjelöltje március 25-én megkezdi kampányát.</p>

A kampánynyitóra Kesznyétenben kerül sor, ahol Szoboszlai Barna kirabolt és kényszerűen magára hagyott portáján megkezdi a helyreállító munkákat, újra életre kelti, megműveli édesapjától megörökölt földjét.

"Sorsom több szempontból is e nemzet sorsát szimbolizálja" – nyilatkozta Barna bácsi-", úgyhogy kampányom is az előttünk álló közös feladatokat mutatja be. A beszéd helyett a tettek, a cselekvés ideje jött el. Kifosztott otthonomat kitakarítom, újra biztonságossá teszem, a felgyülemlett szemetet megsemmisítem, és a vadhajtásokat lemetszem, az értékes haszonnövényeket megfojtó élősködő gyomokat tövestől irtom ki. Ez a legalapvetőbb feltétele annak, hogy kertemben a föld ismét termőre forduljon. Ez a legalapvetőbb feltétele annak, hogy nemzetünk közös földje ismét termőre forduljon és országunk újra felvirágozzon."

Szoboszlai Barna kampánynyitó napján segítséget kap a munkálatok megkezdéséhez az ÖP BAZ megyei jelöltjeitől, így részt vesznek: Szepessy Zsolt pártelnök, az ÖP BAZ. 11. sz. választókerületének, Hajdú János BAZ. 1. sz. választókerületének, és Egerszegi Sándor BAZ. 9. sz. választókerületének jelöltjei, valamint a megyei listán szereplő további képviselőjelöltek.

Szoboszlai Barna 10 órától sajtótájékoztatót tart. Az aznap délutáni lakossági fórum új időpontban lesz megtartva.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában