Helyi közélet

2010.03.27. 10:02

Jegyzet: Óra, állj!

<p><em>Elhatároztam, hogy végére járok ennek a feszítő kérdésnek, hogy most akkor van hasznos értelme az óra-átállításnak vagy az égvilágon semmi szükség rá.</em>&#160;<b>Pap Gyula jegyzete</b></p>

Az igazság kiderítéséhez a közvélemény kutatás módszerét választottam és tekintettel a szakcégek az EP választáskor elszenvedett súlyos fiaskójára magam végeztem el a vizsgálatot, mérsékelten reprezentatív mintán. Gondoltom négy képviselőjelöltet kérdezek meg, a kopogtatócédula gyűjtésekor úgyis sokkal találkoztak, csak tudják mi kell az embereknek. Egyikőjük azt mondta, lehet hogy háromévenként kellene állítani, egyelőre nem fedi fel érveit, de az biztosan tök rossz, amit a többi javasol. Másik az óra visszaállítás szép hagyományát nem hagyná veszni, akár demonstrálna is megmentéséért. A következő rámutatott a kérdés fontosságára, különösen a fenntartható fejlődés szempontjából. Az utolsó azt mondta, neki teljesen mindegy, ha nem akarom, akkor nem állítjuk.

Nem lettem sokkal okosabb, sajna. Egyelőre előre tekerjük a kismutatót és csak eggyel. Aztán majd meglátjuk.


</p>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában