Helyi közélet

2010.03.29. 14:42

Bringás reggeli a miskolci belvárosban

<p>Miskolc - Március 29-én indult útjára a tavaszi Bringázz a Munkába! országos kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésben - Miskolcon is.</p>

A kampány célja a kerékpározás népszerűsítése, a munkahelyre kerékpárral közlekedők számának növelése, ezáltal egészségesebb és jobb hangulatú közösség és élhetőbb környezet kialakítása, valamint a mindennapi kerékpározás elterjesztésével a környezetet károsító egyéni gépjármű használat kiváltása. - tudtuk meg Pál Viktortól, a Magyar Kerékpárosklub "Cselekedj helyben- a kerékpározásért" program projektkoordinátorától, aki társaival ma reggel 7 és 9 óra között a Városház téren várta az arra kerekezőket.

A kampány március 29-tól április 30-ig tart majd, és a regisztrálóknak 5 hét alatt legalább 8 alkalommal kell majd tekerniük, hogy a teljesítők közé kerülhessenek. Minden teljesítő garantált ajándékba részesül, és ezen kívül értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek majd a résztvevő bringások között a kampány záró rendezvényén május 18.-án.

(JLI)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában