Helyi közélet

2010.02.25. 12:32

Március 1-től a Kandó Kálmán utcáig közlekedik a 21-es

<p>Miskolc - Március 1-től a 21-es autóbuszok vonala hosszabb lesz, a jelenlegi 99-es járatok végállomásáig fognak közlekedni, emiatt a 99-es viszonylat megszűnik. - derült ki az MVK Zrt. csütörtöki sajtótájékoztatóján.</p>

"A 99-es járatok megszűnnek, helyettük a 21-es autóbuszok fognak közlekedni a Szondi György utca és a Kandó Kálmán utca - a 99-es járat korábbi végállomása- között, azaz a 21-es jelzésű buszok járnak a korábbi 21-es és 99-es járatok vonalán végig az Újgyőri főtéren keresztül.” - tudtk meg Barun Csabától, az MVK Zrt. marketing osztályvezetőjétől. „Ugyanakkor indítunk egy 21A-s jelölésű buszt is rásegítésként. Ez a járat csak munkanapokon fog közlekedni többnyire alacsonypadlós csuklós buszokkal a Szondi György utca és az Újgyőri főtér között.”

A büfék elől

A 21-es és 99-es járatok összekötése következtében a belváros irányába mind a 21-es, mind a 21A-s buszok a jelenlegi megállóval szemből, a büfék elől fognak indulni, míg a Kilián irányába a jelenlegi 21-es megállóhelyet lehet igénybe venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában