Helyi közélet

2010.02.07. 15:23

„Húszéves" nyugdíjasok Encsen

<p>Encs - Húszéves az encsi Évgyűrűk Nyugdíjas Klub. Jubileumi gálaműsorral ünnepeltek.</p>

Gálaműsorral ünnepelték meg megalakulásuk 20. évfordulóját az encsi Évgyűrűk Nyugdíjas Klub tagjai a helyi Városi Művelődési Központban. A jubileumi gálán a műsort maguk az ünnepeltek adták, melyből nem hiányzott a vers, az ének, a tánc és a vidámság sem. A klub jelenlegi tagjai mellett az ünnepségen részt vett több „régi klubtag" is, akik ma már egészségi okok miatt nem járnak a klubba, de egykor oszlopos tagjai voltak a közösségnek..

Természetesen jelen volt a klub egykori alapítója, Kuhár Jánosné Ica néni is, aki közel tíz éven keresztül vezette a klubot.

Az encsi nyugdíjasok meghívták Aszaló, Halmaj, Szikszó és a határon túli testvérvárosuk, Szepsi, valamint Abaújdevecser és Fügöd nyugdíjas klubjainak képviselőit is, valamint a velük együttműködő intézmények, szervezetek vezetőit.

A műsor és a köszönő szavak után finom vacsorával és azt követően táncmulatsággal zárult a program.

Kitüntetés

Az évforduló alkalmából a Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek" Országos Szervezete a nyugdíjas klubot és a Városi Művelődési Központot kitüntetésben részesítette, melyet a szervezet nevében Hegyesiné dr. Orsós Évától vehetett át a klub és az intézmény vezetője Budapesten novemberben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában