Helyi közélet

2010.01.28. 12:58

Generali Aréna lett a miskolci sportcsarnok neve

<p>Miskolc - A hét elején számoltunk be arról, hogy nevet kaphat a miskolci sportcsarnok.&nbsp<a title="Dr Szatmári-Antal Tamás" class="Video" href="http://video.boon.hu/video/53771/generali-arena--dr--szatmary-antal-tamas-a-nevadasrol"></a>&nbsp<a title="Káli Sándor" class="Video" href="http://video.boon.hu/video/53770/generali-arena-kali-sandor-a-nevadasrol"></a></p>

Értékesítette a miskolci sportközpont vezetése a csarnok névhasználati jogát. A tényt csütörtökön délután sajtótájékoztatón jelentik majd be. A titoktartás nem sikerült teljes mértékben, ugyanis már felszerelték a Generali Aréna feliratot a miskolci sportcsarnok homlokzatára, ám azt nem takarták le, így minden arra járó láthatja.

Keresztelő, negyven évesen
Csütörtöktől Generali Aréna néven működik tovább a Miskolc Városi Szabadidőközpont. Részletek >>>


Kapcsolódó cikkünk:

  • Nevet kap a miskolci sportcsarnok
    A Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetősége csütörtökön sajtótájékoztatón jelenti be a miskolci sportcsarnok névhasználati jogának értékesítését - értesült a Borsod Online.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában