Helyi közélet

2008.12.14. 08:40

Szalonnára felfűzve Tiszalúcon

<p>Tiszalúc - A szalonna a „központi gondolata”, vagy inkább egyik főszereplője a Tiszafa Kulturális Egyesület által második alkalommal megrendezett Szalonna Park elnevezésű programnak.</p>

A szalonna a „központi gondolata”, vagy inkább egyik főszereplője a Tiszafa Kulturális Egyesület által második alkalommal megrendezett Szalonna Park elnevezésű programnak, ami persze nemcsak a kulináris élvezetekről szól. Ez abból is következik, hogy a helyszín az ismét birtokba vett, nagy felújításon áteső tiszalúci tájház – és annak udvara –, amelynek rendbehozatalába természetesen az önkormányzat is beszállt.

De van támogatója más is a felújításnak, miként magának a programnak, ami szombaton délután zajlott le. Főleg helybeliek vettek részt rajta, de több más településről is érkeztek olyanok, akik hírét vették az eseménynek. A finom szalonnák mellett helyben sütött kenyér, kenyérlángos, adventi kalács kínálta magát. A jó hangulatot fokozta az egyesület „tűzvarázsló” csoportja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában