Helyi közélet

2008.12.07. 22:03

Lezárult a szavazás Miskolc-Tapolcán

<p>Miskolc – A tapolcaiak vasárnap dönthettek arról, hogy városrészük leszakad-e Miskolcról vagy sem.&#160;<DIA alt="Megkezdődött a szavazás Tapolcán 2008.12.07." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megkezd__337_d_tt_a_szavaz_s_Tapolc_n_2008_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Megkezdődött a szavazás Tapolcán 2008.12.07." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

20.45: - Az önálló Tapolcára szavaztak
Önálló településként képzelik el a jövőt a Miskolctapolcán élő emberek.Bővebben...


19.00 - Lezárult a szavazás Miskolc-Tapolcán

Hét órakor lezárták a szavazást, amelyen arról voksolhattak a szavazásra jogosult tapolcai lakosok, hogy szeretnék-e, ha városrészük elszakadna Miskolctól.

gyelőre nem tudni, végül pontosan hányan adták le voksukat. Jelenleg már folyik az urnák elszállítása.

Szentirmai Mária, a helyi választási iroda tagja elmondta, hogy várhatóan este fél tíz körül lesz meg a szavazás végeredménye, amelyről sajtóközleményben adnak majd tájékoztatást.


17.00 - Két órán át szavazhatnak még Miskolc-Tapolcán

Még két órán át van lehetősége Miskolc-Tapolca választásra jogosult lakóinak, hogy leadják voksaikat arról, hogy városrészük elszakadjon-e Miskolc városától. Kerezsi Gáborfőosztályvezetőtől kapott információink szerint a 2467 főnyi választásra jogosult tapolcai közül mindeddig 946-an járultak az urnákhoz.

A szavazás körül nem történt említésre méltó esemény, továbbra is rendben zajlik minden.


14.00 - Tovább folytatódik a voksok leadása Miskolc-Tapolcán

Továbbra sem számoltak be semmilyen rendkívüli eseményről a választási bizottság illetékesei a Miskolc-Tapolca leszakadásával kapcsolatban tartott szavazáson.

Szentirmai Mária, a helyi választási iroda tagja kérdésünkre elmondta, hogy a választásra jogosultak közül egy óráig hatszáznyolcvanan adták le voksukat.


11.00 - Megkezdődött a szavazás Tapolcán

"A hivatalos névjegyzék szerint 2467 fő jogosult választásra. Kilenc órakor érkezett jelentés szerint közülük eddig 108 fő járult az urnákhoz” – kaptuk az információt Dr. Mihalecz Pétertől, Miskolcváros jegyzőjétől. Elmondta azt is, hogy két szavazókörben várják a voksolókat egészen este hét óráig. „Eddig semmi szokatlan nem történt, a szavazás rendben zajlik” – mondta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában