Helyi közélet

2008.12.08. 13:53

Lekerült a tűsarok - utcalányokat "varrtak be" Miskolcon

<p>Miskolc - Tiltott kéjelgés vétsége miatt tíz, illetve tizenkét napos börtönbüntetést kapott két nő Miskolcon.</p>

Az úgynevezett „Miskolci szüret” elnevezésű szervezett akció ugyan befejeződött, de ez nem jelenti azt, hogy a visszatérő ellenőrzések is megszűntek volna, a  rendőrség folyamatosan ellenőrzi a prostitúcióval fertőzött területeket. - számolt be Dobi Tamás, a B.-A.-Z megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa. Elmondta: tiltott kéjelgés vétsége miatt tíz, illetve tizenkét napos börtönbüntetést kapott két nő Miskolcon.
 A 22 éves edelényi R. A.-t a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei november 29-én az esti órákban vették őrizetbe, mivel a Bajcsy-Zsilinszky E. úton anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatásait kínálta az arra haladóknak. Tette mindezt tiltott övezetben középiskolák és lakóházak közvetlen környezetében. A járőrök a szabálysértési őrizetbe vétele előtt a fiatal nőt figyelmeztették, hogy függessze fel tevékenységét, aminek nem tett eleget. A bíróság december 2-án tiltott kéjelgés szabálysértése miatt 12 nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárást szabott ki. R. A.-val szemben. Hasonló okok miatt és ugyanazon a napon a 20 éves Cs. B.-vel szemben a bíróság tíz nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárást szabott ki. A miskolci fiatal lányt szintén november 29-én fogták el a rendőrök ugyanott ahol „kolléganőjét”.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában