Helyi közélet

2008.12.11. 17:33

Adományként: hordozható UH-készülék Miskolcra

<p>Miskolc - Egy hordozható ultrahang készülékkel ajándékozta meg a miskolci Miskolci Egészségügyi Központ Semmelweis telephelyén lévő Hospice Osztályát a Rotary Club Miskolc.&#160;<DIA alt="Hordozható UH-készülék adományozása" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hordozhat__UH_k_sz_l_k_adom_nyoz_sa/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hordozható UH-készülék adományozása" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az osztály orvosai és nővérei a daganatos betegség utolsó stádiumában szenvedő betegeket otthonukban is ápolják, kezelik, így nagy segítséget jelent számukra az orvosi műszer, melyet önerőből az Erzsébet Hospice Alapítvány nem tudott beszerezni. A Rotary Club Miskolc egy jótékonysági rendezvény megszervezésével gyűjtötte össze a szükséges pénzt.
A december 11-i ünnepélyes átadáson részt vett Gulyik Zsolt és Dr. Pauker Zsolt a Rotary Miskolc Club elnökei, Horánszky Éva, a club tagja, főszervező, Dr. Sallai Zsolt, az Erzsébet Hospice Alapítvány elnöke, Dr. Simkó Csaba, a Hospice Otthon vezetője, Kopcsóné Hriczó Tímea az Alapítvány ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában