Helyi közélet

2008.11.21. 19:30

Díjaztuk a legszebb kedvenceket

<p>Miskolc - A pénteki díjátadóval zárult idei Állatszépségversenyünk. A jó hangulatban telt eseményre (kollégáink örömére) többen a kedvencüket is elhozták.&#160;<dia width="1000" height="800" alt="BOON Állatszépségverseny - Díjátadó 2008.11.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/BOON__llatsz_ps_gverseny___D_j_tad__2008_11/index.shtml , SERIE ,1000,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="BOON Állatszépségverseny - Díjátadó 2008.11.22." /></a></dia></p>

Nyár közepén indult, s immár a végéhez ért portálunk idei Állatszépségversenye. Hogy milyen kedvencek vetélkedtek a dobogós helyekért a hat katagóriában, azt több mint két hónapon keresztül követhették figyelemmel, mi több szavazataikkal aktívan befolyásolhatták is a döntő alakulását. A két körös szavazásban ugyanis mindannyiszor az önök véleménye alapján alakult ki a szűkítés. Egészen a döntőig tartott ez a rendszer, onnantól azonban a zsűri kezében volt a döntés.

A tavalyihoz hasonló módon idén is a kedvencekkel együtt vártuk a gazdikat a díjátadóra, időközben azonban sajnos az egyik kutyus elpusztult, mások elköltöztek a megyéből, s volt, akit a távolság vagy egyéb ok akadályozott meg abban, hogy most vegye át az ajándékot. Róluk is megemlékeztünk azonban a díjátadón, ahol a cicák és a kutyusok az egyik legkiválóbb márka, az Acana prémiumkategóriás tápját vehették át, az Állatszépségverseny főszponzorának, az ACANA Magyarország Kft-nek köszönhetően, a többieknek pedig igyekeztünk személyre szabott dolgokat venni. Természetesen azzal, aki nem tudott jelen lenni a pénteki díjátadón, egyeztetünk az ajándék átvételének lehetőségeiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában