Helyi közélet

2008.10.17. 17:28

Miskolc: kész kabaré!

<p>Miskolc - A teltház, a nevetések és tapsok alapján úgy tűnik, jól döntött az MR1, amikor turnéra indította a Rádiókabarét, annak nyilvános felvételeit.&#160;<DIA alt="A Rádiókabaré miskolci állomása" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_R_di_kabar__miskolci__llom_sa/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="A Rádiókabaré miskolci állomása" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az első állomás Miskolc volt, az Ady művelődési ház, ahol csütörtökön este zajlott le a felvétel. Négy miskolci közreműködőt is beszervezett az estre a Kabaré: Aranyosi Pétert (ő felszármazott a fővárosba, de Miskolchoz kötik a gyökerei), Vida Pétert, Bellus Istvánt és Szabados Gábort, az Észak-Magyarország újságíróját. A bő kétórás műsorból szerkesztett kabaré a jövő szombaton lesz hallható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában