Helyi közélet

2008.10.22. 07:58

Csernus: "Vannak, akik le akarnak gyűrni"

<p>Miskolc - Borzasztóan nagy a baj, az érzelmi problémák miatt, az emberek arcán látni. Ezt dr. Csernus Imre pszichiáter mondta, amikor arról kérdeztük, minek köszönhető, hogy az előadásai iránt mindig nagy az érdeklődés.</p>

Miskolcon is így van, hiszen a pszichiáter október 27-én, a Személyes valóságunk című sorozat keretében tart előadást a városban. A korábbi tervekkel ellentétben, – a nagy érdeklődés miatt – az előadás a Nagyszínházban lesz.
A pszichiáter úgy látja, az emberek egyrésze azért keresi fel az előadásait, mert kíváncsi rá, arra, hogy milyen is lehet Csernus élőben. A közönség jelentős része azért jön, mert problémája van, és arra várja a megoldást – folytatta. És van egy réteg, akik exhibicionisták, és azért jönnek az előadásomra, hogy legyűrjenek – fogalmazott a pszichiáter.

Miért is akarják legyűrni? Dr. Csernus Imre szerint azért, mert az emberek döntő része azt hiszi, ő erőszakos, hiszen ez jött le a tévéműsorokból. Ott olyan arcot mutattam, amilyen mindenki, csak ezt kevesen merik felvállalni – magyarázta. Az emberek tudják, hogy hazudoznak, de azt hiszik, ezt megúszhatják felelősségre vonás nélkül, ez nem igaz – hangsúlyozta.

A közönség azon része, aki megoldást vár problémájára, megkapja ezt az előadáson? Ajánlatot kap, ha ezt nem teszi át a gyakorlatba, akkor mit sem ér – válaszolta a pszichiáter.

Kapcsolódó cikkek:

Dr. Csernus elemzi a gyenge pekingi nyitányt 
A kishitűségben és az elbizakodottságban látja az eddigi olimpiai sikertelenség okát dr. Csernus Imre, az ETO labdarúgóival is foglalkozó pszichiáter.

Csernus doktor kezeli Győzikét
Sokszor hallottuk már a Gáspár család fejétől, hogy mennyire odavan. Számtalanszor állította, hogy ő bizony depressziós. De ezúttal annyira reménytelennek érzi a helyzetét, hogy pszichiáter segítségét kérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában